6. kuća

Djevičina kuća, kojom vlada Merkur

Ukazuje na sposobnost prilagođavanja, usluge, koje nudiš i način, na koji prihvaćaš i na koji započinješ svoj rad i poslovne obaveze. Predstavlja tvoje navike, izgled, tvoj odnos prema zdravlju i osobnoj higijeni, te sve okolnosti u vezi sa zdravljem. Ukazuje i na tvoje kućne ljubimce.

6. kuća u Blizancima
6$ 20X46Y C

Pošto tvoja 6. kuća počinje odnosno nalazi se u znaku Blizanaca, kako u odnosu prema radu, tako i u odnosu prema tvom zdravlju, najviše te interesiraju i privuku moderniji pristupi. Najviše si uspješan kod poslova, gdje se možeš puno kretati i gdje možeš iskoristiti i koristiti svoju kreativnost, osjetljivost, pokretnost i elastičnost. Ne voliš previše dosadne i rutinske poslove, rad ti ne smije biti samo obaveza, nego i užitak i izazov. Ponekad imaš probleme u području dišnog sustava, stoga kod svog rada trebaš imati stalan kontakt sa svježim zrakom. Probleme imaš s nemirom i nervozama, pa imaš povremeno probleme s probavom.
Uups...
To je horoskop s besplatnim tumačenjem koji ne možeš prikazati u PDF formatu niti ispisati.

Detaljno tumačenje osobnog horoskopa

Kako bi se lakše udubio u istraživanje svoje osobnost, kao što je zapisana u tvojoj karti rođenja, možeš kupiti detaljno tumačenje osobnog horoskopa koji je dostupan za 99,00 Kn.

Detaljna analiza osobnog horoskopa predstavlja vrlo moderan pristup istraživanju astrologije te je u potpunosti autorsko djelo, prvo te vrste u hrvatskom jeziku. U tumačenju dobit češ opširan opis svakog položaja u osobnom horoskopu pa i u odnosu s drugim točkama. Tumačenje svakog ASTROpremium horoskopa sadrži vise od 30 stranica te nudi vrlo precizan pogled u psihološki profil osobnosti kojeg predstavljaju položaji u osobnom horoskopu.

Detaljno tumačenje možeš bilo kada pročitati na interaktivnoj astrološkoj karti, internet stranici ili ga ispisati. To može biti i odličan poklon za tvoje prijatelje i najdraže.

Primjer detaljnog tumačenja