8. kuća

Kuća Škorpiona kojoj vlada Pluton

Predstavlja tvoj unutarnji duhovni život, tvoja najdublja razmišljanja i istraživanja, pa i spolnost i tvoje shvaćanje spolnosti, te tvoje učešće u intimnim odnosima. Predstavlja tvoju unutarnju moć, sposobnost tvoje fizičke i psihičke regeneracije. Često je nazivaju kućom smrti. Predstavlja nasljeđivanje, imovinu koju dobiješ npr. putem svog partnera. Pokazuje i tipove oboljenja i potencijalne kirurške zahvate, pa i narkoze i slična stanja.

8. kuća u Lavu
8$ 26X8Y E

Pošto tvoja 8. kuća počinje odnosno nalazi se u znaku Lava, tebe često privlače moć i novac i često na neki način upravljaš novcem odnosno imovinom drugih ljudi. Takav je često i slučaj sa tvojim partnerom. Zrelost dobivaš s iskustvima, često u životu učiš sam ili je tako barem na određenim područjima – obično se baviš brojnim područjima i na svima želiš zasjati. Baš takva osoba si i u doživljavanju spolnosti. Spolnost uzimaš vrlo ozbiljno, a ujedno ti i puno znači (iako na prvi pogled nije nužno vidjeti tako). Zbog toga je za tebe bitan kvalitetan spolni život, voliš naime baš sve životne užitke.

Mars u 8. kući
e 8$

Osoba si koja je strastvena, zahtjevna, velikih želja i potreba. Ne voliš ako se posao obavi na pola. Zbog toga te na poslovnom području odlikuju odgovornost i pouzdanost, a na emocionalnom odnosno osobnom vatrenost i predanost, ali i konačnost; pošto si (obično) posesivne i ljubomorne prirode, moraš imati sve konce u svojim rukama i želiš dominirati. U partnerskim odnosima si zbog toga često problematična i zahtjevna osoba, ali su tvoje emocije vatrene i duboke i obično voliš predano i iz srca.
Uups...
To je horoskop s besplatnim tumačenjem koji ne možeš prikazati u PDF formatu niti ispisati.

Detaljno tumačenje osobnog horoskopa

Kako bi se lakše udubio u istraživanje svoje osobnost, kao što je zapisana u tvojoj karti rođenja, možeš kupiti detaljno tumačenje osobnog horoskopa koji je dostupan za 99,00 Kn.

Detaljna analiza osobnog horoskopa predstavlja vrlo moderan pristup istraživanju astrologije te je u potpunosti autorsko djelo, prvo te vrste u hrvatskom jeziku. U tumačenju dobit češ opširan opis svakog položaja u osobnom horoskopu pa i u odnosu s drugim točkama. Tumačenje svakog ASTROpremium horoskopa sadrži vise od 30 stranica te nudi vrlo precizan pogled u psihološki profil osobnosti kojeg predstavljaju položaji u osobnom horoskopu.

Detaljno tumačenje možeš bilo kada pročitati na interaktivnoj astrološkoj karti, internet stranici ili ga ispisati. To može biti i odličan poklon za tvoje prijatelje i najdraže.

Primjer detaljnog tumačenja